Uluslararası Kafkas Orman Sempozyumu Artvin'de Yapılacak


Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi kuruluşunun 20. yıldönümünü anmak için, "Uluslararası Kafkas Orman Sempozyumu" Artvin, Türkiye'de yapılacak. Kafkasya Bölgesi'nin güneybatı köşesinde yer alan, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi bölgedeki doğal kaynakların yönetimi önemli ölçüde katkı, bilimsel araştırma ve değişim canlı merkezi olmuştur. Böyle bir olay bölgedeki ülkeler arasında bilimsel araştırma ve çok uluslu işbirliği için geçmiş başarıları ve yeni ufuklara açık özetlemeye yardımcı olacağına inanılır.
Dünya nüfusu artığı gibi diğer orman hizmetler arasında beşeri temiz su ihtiyacını önemli ölçüde artmaktadır. Sürdürülebilir orman yönetimi biyolojik çeşitlilik, toprak erozyonu ve çölleşme, tatlı su sürekli tedarik ve sel önleme koruma zenginliği için hayati önem taşımaktadır.
Sempozyumun amacı orman ekolojisi, toprak erozyonu ve bilim adamı ile bilimsel bir ayarda su kirliliği, bitki ve hayvan çeşitliliği, iklim değişikliği, ahşap bilim ve teknoloji, peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım konularında ile ilgili olarak sürdürülebilir orman yönetimi uygulamaları tartışmaktır , dünyanın çeşitli bölgelerinden üniversiteler, enstitüler, devlet kurumları ve ilgili hissedarlardan uzmanları ve uygulayıcıları.
Özetleri, bildiri, poster ve sunumlar tüm yazılı içerik İngilizce olmalıdır. Sunucular, Türkçe, Gürcüce veya İngilizce sunum kullanılan tüm görsel İngilizce olmak kaydıyla kendi sözlü sunum sunmak için tercih edebilirsiniz. İngilizce, Türkçe ve Gürcü arasında çeviri her sunum sonunda soru-cevap oturumu için sağlanacaktır.

Özet gönderimi için son tarih21 May 2013
Kabul edilen özetlerin açıklanması21 Haziran 2013
Tam kağıt teslim tarihi9 Eylül 2013
Kayıt tarihi9 Eylül 2013
Sempozyum TarihleriEkim 2013 24-26

Yorum Gönder

0 Yorumlar