17. Avrupa Orman Pedagojisi Kongresi

17. Avrupa Orman Pedagojisi Kongresi'nin 20-22 Eylül 2023 tarihlerinde Almanya'nın Bonn kenti yakınlarındaki Königswinter'de Schutzgemeinschaft Deutscher Wald (FOREST EUROPE gözlemci kuruluşu) ile ortak bir çalışma olarak düzenleneceğini bildirdi ve herkesi bu kongreye delegelerini göndermeye davet edildi.  

SDW liderliğindeki Orman Pedagojisi Konferansı, 2006'dan Maceristan da yapıldığından beri düzenli olarak düzenlenen orman pedagoglarının profesyonelleşmesine ilişkin ülke çapında bir konferanstır. Bu yıl, yerleşik SDW Orman Pedagojisi Konferansı ile 17. Avrupa Orman Pedagojisi Kongresi'ni (FCN-Alt Grubunun yıllık kongresi) birleştiren bir Kongre gerçekleştireceğiz. Kongre, "Birlikte yaratmayı öğrenmek – ormanla ilgili SKE nasıl ortaklıklar kurabilir ve insanları güçlendirebilir?" sloganı altında gerçekleştirilecektir.

Kongre, toplumun daha fazla sürdürülebilirliğe doğru dönüşümü için katılım, güçlendirme ve ortaklıkların güçlendirilmesine odaklanacak. İki aktör grubunun uzmanlığını bir araya getirmek ve genişletmek için bir fırsat sağlayacaktır. Aynı zamanda mevcut orman eğitim ağını güçlendirmek istiyoruz. Kendi ufkumuzu aşarak, sürdürülebilir kalkınma için ormana dayalı eğitim için yeni destekçiler kazanmak amacıyla komşu ülkelere ve dünyaya giderek daha fazla bakıyoruz.

Konferans hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: https://www.sdw.de/fuer-den-wald/waldpaedagogik/17th-european-forest-pedagogics-congress/#c46550

http://forestpedagogics.eu/portal/annual-congresses/



Yorum Gönder

0 Yorumlar