Orman Okulu Eğitimi ve Açık Hava Eğitim Çalıştayı

Çocukların çevre hakkını savunan Yeşil Orman Okulu orman okulu yayınları, eğitimleri ve çalıştayları yapmaktadır. Yeşil Orman Okulu her yıl yapmış olduğu eğitim ve çalıştaylardan birini Ankara Güdül’de yapmayı planlıyor. Özellikle okul öncesi eğitmenleriyle farklı illerden eğitimcileri birlikte öğrenmeye yönlendiriyor. GEF SGP destekli Sakinşehir Güdül Şifa Yolu Projesi kapsamında yapılan programa başvuru Besler Şifa Atölyesi instagram sayfasındaki başvuru formundan yapılıyor.

İlk bölüm 28- 29- 30 Temmuz 2023 Çevrimiçi; İkinci bölüm 4-5 Ağustos 2023 Ankara’da Yüzyüze olmak üzere toplam 30 saat olacaktır. Alanında uzman 15 eğitmen eğitim verecektir.

Programın ilk bölümü tanışma ve temel kavramlar üzerinde durulacaktır. İkinci bölümde açık hava eğitim yeri olarak Güdül Ekokampta eğitim yapılacaktır. Katılım için bazı bedeller vardır ve başvuru yapılması gerekmektedir. Kontenjan eğitimciler öncelikli olarak 21 kişiliktir.

Notlar;
1- Bu eğitim programı malzeme için katkı paylı ücretsizdir ve sosyal medya çalışması yapmanız istenebilir.
2- Lütfen araziye uygun su mataranızı getiriniz, kıyafet ve ayakkabı tercih ediniz. 
3- Yüz yüze eğitim çadırlı kamp ile yapılacaktır. Çadırlar ve ekipmanları eğitim koordinatörlüğünce temin edilecektir. Çocukların getirilmesine uygun değildir.
4- Programların merkezi Ankara'dır. Ankara Etimesgut'a geliş gidiş yol ücretleri katılımcıya aittir. Etimesgut ile Güdül ilçesi Ekokamp yeri geliş gidiş koordinasyonla sağlanacaktır.
5- Program katılım payı yapıldığında kesin kayıt yapılmış sayılır. Resmi görevlendirme, rapor gibi belgelendirilmiş mazeretler kabul edilecektir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar