Orman Pedagojisine Göre Eğitim Alanı

Bugün sizlere keyif alacağınız bir yerden bahsetmek istiyorum. Eğer her yaştan çocuğunuzla hoşça vakit geçirebileceğiniz bir mekân arıyorsanız, Ankara'daki Yeşil Orman Okulu Eğitim Parkı'a gitmenizi öneririm.

Ankara'nın çeşitli semtlerinde pek çok park bulunurken, Yeşil Orman Okulu Eğitim Parkı, doğal güzellikleriyle öne çıkan bir yerdir. Bu park, hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok aktivite sunmaktadır. Oyun alanları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanlarıyla dolu olan Yeşil Orman Okulu Eğitim Parkı, hem eğlenceli vakit geçirmenize hem de doğayla iç içe olmanıza imkân tanır. Orman pedagojisine göre hazırlanmış ve Anaokulları için Peyzaj Rehberinde bulunan kriterlere göre tasarımı yapılmıştır.

Parkın ortasında yer alan doğal oyun alanı, çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlayacak birçok eğlenceli aktivite sunar. Ayrıca, parkın etrafında bulunan yürüyüş parkurları da doğa ile baş başa kalmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Eğer evcil hayvanınız varsa, tasmalı olduğu sürece onu da yanınıza alabilir ve keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Bisiklet içinde güzel bir fırsat sunuyor.

Yeşil Orman Okulu Eğitim Parkı, Ankara'da bulunan nadir güzelliklerden biridir. Parka ulaşmak için, yerleşim bölgesinde bulunan Ferhan Sultan Caddesi'ni takip etmeniz yeterlidir. Girişte sizi doğal oyun alanına götürecek yolu takip etmeniz yeterli olacaktır. Çocukların temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevrede yaşama ve eğitim alması için çok önemli materyal ve yeşil alanlar oluşturuyor. Ankara'nın stresinden ve karmaşasından uzaklaşmak, doğayla iç içe olmak ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek istiyorsanız, Yeşil Orman Okulu Eğitim Parkı sizleri bekliyor.

Anaokulları İçin Peyzaj Rehberini ’de ele alarak siz de kendi okul bahçenizi güzelleştirebilirsiniz.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar