"Cetin Adam" Sizlere Teşekkür Ediyor; Sayfamızın İstatistik Verileri

Son Bir ayda 1500 kişi ziyaret etti;

"Doğa Hakkında Bir Şeyler" sloganı ile çıktık yola. İlk yayın 12 Kasım 2012'de yayınlandı. İlk önce kendim için, daha çok okumak için,  daha çok ilgi duymak için,  daha çok öğrenmek için yapıldı aslıda.  Kısacası bir şeyler öğrenmek niyetiyle yapılan bu çalışma büyük ilgi gördü. Bende sizinle paylaşmak istedim sayfanın tarafik durumunu.  bence çok güzel bir şey,  teşekkür ederim. 

Blog sayfamızın aşağıda istatistik verileri görülebilir. Müthiş bir şey sadece son bir ayda toplamda 1500'ü aşkın kişi ziyaret etti sayfamızı.  

Ülkelere Göre Sayfa Görünümleri;

Amerika 224, Çin170, Rusya 61 Tayvan, Almanya Malezya, Tayland, Vietnam, Güney Afrika, Panama, Hollanda, Irak, Azerbaycan, Mısır... gibi bir çok ülkeden yayınlarımız takip edildi ve ediliyor.

En Çok Takip Edilen Yayınlar;

Vizyon ve Misyonumuz;
Okuyucu kitlemizin istekleri ve arayışları sonucu bazı konularda daha fazla araştırma yaparak doğa, ormancılık, çevre ve tarım dünyasına yeni bilgiler sunmayı hedefliyoruz.
Blogumuz havza projeleri, ormancılık uygulamaları, Türkiye'nin Uluslararası Ormancılık faaliyetlerine ve Uluslararası Ormancılık örgütlerinin proje ve faaliyetlerine yoğunlaşmasının yanı sıra, ilgili konularda güncel tüm gelişmelere  haberlere, ormancılık ve doğa hakkında araştırmalar yapmaya devam edecek...
Mustafa ÇETİN
Orman Ve Su İşleri Uzman YardımcısıOrman Mühendisi
(Expert Assistant of Forestry and Water Affairs / Forestry Engineer 

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Yeni bir blog olması hasebiyle istatikler fena değil aslında :)

    YanıtlaSil
  2. bilişim açısından istatikleri de burda

    http://img.seosta.net/cikar/cetinadam.blogspot.com-17_01_2013

    YanıtlaSil
  3. istatikler iyi cetin

    YanıtlaSil

Yorumunuz İçin Teşekkürler..