Eğiticilerin Eğitimi Şanlıurfa'da Başladı.

Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğümüzce 4-9 Mart 2013 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde düzenlenecek olan "Eğiticilerin Eğitimi" konulu eğitim programı başlamıştır. Şanlıurfa'nın El-Rufa Otelinde yapılan eğitim;



Ahmet ekiz tarafından Yönetim biçimleri, zaman yönetimi, iş planı, İş planı hazırlama;



Ahmet Kovancı tarafından Protokol ve Nezaket Kuralları, Proje Yönetimi, Problem Çözme Teknikleri ile kişisel ve kariyer yönetimi konularında eğitim verilecektir.


Bunun yanında Havza projelerinde yönetim ve organizasyon, Sel Kontrolü Projelerinin Tanımı ve tekniği hakkında proje eğitimi verilecektir. Havza planlama tekniği, Anadolu su Havzaları Rehabilitasyon Projesinde karşılaşılan sorunlara yer verilecektir.

Eğitimin son günü arazi gezisi bulunmaktadır.

Urfa'da Ne Yapılır?
kebap, fındık lahmacun, içli köfte, bostana salatası, lebeni ve tabiki ardından şıllık ve künefe tatlıları...tabiki en sonunda mırra..

Yapmadan Ayrılma : Elinizden Fotoğraf makinası eksik olmasın,Güne Gümrük handa kahvaltı ile başlayın, tarihi bedesten çarşısını gezin, Kutsal Balıklı gölü ziyaret edin, Kaleye çıkın, Hz.Eyyub'un sabır mağarasına girin,Dar sokaklı tarihi evlerin olduğu mahallelerde yürüyün, Dünyanın ilk Üniversitesinin bulunduğu Harran'a mutlaka gidin ve kubbeli Harran evlerini gezin, Harran'ın Huri gibi güzel kızlarını görüntülemeye çalışın ve mutlaka bir sıra gecesine katılın.. Urfa'da yapılacak o kadar çok şey var, gezilecek görülecek o kadar çok yer var ki anlatmaya bizim yerimiz yetmez..Siz siz olun Urfa'ı gezmeyi sakın olaki sayılı güne sığdırmaya çalışmayın...yarım kalır..






Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. urfa da kebap yemeden dönülmeez..

    YanıtlaSil
  2. çi kööteye yumşak olsun diye tavuk bulyon etsize tatlansın diye çok az miktar et katılırsa bartına gelene kadar o çii kööte yenmez :|

    YanıtlaSil

Yorumunuz İçin Teşekkürler..