Suyumuzun Şifa Olması İçin Neler Yapabiliriz?

Su önemli ve vücudumuzun suya çok ihtiyacı oluyor. Şehirleşmenin getirdiği yaşam şartları gereği ve çevre kirlenmesinden dolayı daha zengin içerikli su tüketemiyoruz. Bu yazımızda daha nicelikli ve nitelikli su içmek için neler yapacağımızı konuşalım.

 Öncelikle içtiğimiz suyun çeşidini arttırmalıyız;

  1. Daha çok doğaya çıkıp gördüğümüz pınardan şifa niyetine içmek gerekiyor. 
  2. Ara sıra satın aldığımız su markamızı değiştirmek gerektiğini de unutmayalım.
  3. Zemzem suyu içmek şifadır. Her şeyin fazlasının iyi olmadığını hatırlatalım.
  4. Komşumuzun getirdiği pınar suyunu içmek yada komşumuza suyumuzdan ikram etmek gibi su çeşidini arttırmak gerekiyor.

Şebeke suyunun içeriğini zenginleştirmek için şunlarda yapılabilir;

  1. Suyu içmenin adabı gereği oturarak, besmele ile üç yudumda içmeli diye büyüklerimiz bize öğretmiştir. Diğer yandan suya iyi dilekler okunması ile kötü sözler söylenmesinin suyun yapısını değiştirdiğini bilirsiniz. Youtube de bununla ilgili araştırmalar mevcuttur, araştırabilirsiniz.
  2. Sürahimizin en az birini testi yapmak ve ara sıra bile olsa testi suyu içmek yerinde olur. Testide bile olsa çok bekletilmiş su iyi olmadığını unutmayalım. Evde cam sürahiler ve cam şişeler kullanmak plastik şişelerden daha iyi olduğunu hatırlatalım.
  3. Suyumuza sodyum bu karbonat ( İngiliz karbonatı diye biliniyor) ve biraz limon ya da ev sirkesi damlatmak da suyu alkali hâle getiriyor ve canlandırıyor.
  4. “Orogonit sürahi altlığı” uygulaması da güzel olduğunu söyleyebiliriz. İçinde çok çeşitli doğal taşlar var. İçinde bakır, altın, gümüş tozları gibi ve yapımı zahmetli olduğu için 300 TL kadar ederi var. Orogonit sürahi altlığı;  https://www.orgonitpiramit.com/urun/hayat-agaci-surahi-altligi-orgonit-gansli-ve-7-cakra-tasli/
  5. Suyun canlı olması için suyun içine tamburlanmış kuvars taşı (yani pürüzleri giderilmiş parlatılmış kuvars taşı) da katılabilir.
  6. Koloidal gümüş suyu da sürahi ya da damacanaya bir fıs katılabilir. Suyu temizliyor, tüm virüs ve bakterilerden arındırıyor.

“Suyunuz şifa olsun.”

Besler Şifa Atölyesi


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Harika bilgiler, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz teşekkür ederiz :) Diğer yazılarımız da ilginizi çekecektir o halde, sitemizi incelemenizi öneririz.

      Sil

Yorumunuz İçin Teşekkürler..